טאבון פיצה ביתי מומלץ

טאבון לפיצה בקוטר 80

Mr. Tabon, טאבוני חימר

טאבון פיצה ביתי מומלץ רק מחימר טבעי (טרקוטה)!!!.

לכל אוכל יש את הדרך המסורתית להכין לדוגמא:

כשמכינים פויקה משתמשים רק בסיר מברזל יצוק כדי לקבל את הטעם המקורי לא משתמשים בסיר נירוסטה או אלומניום.

מטפונה צולים רק בתוך האדמה.

לפיצה עם ריחות וטעמים אותנטיים כמו פעם, רק בטאבוני חימר!!!

לכל הטאבונים

לשיחה לחצו 0522-788311

לוואצאפ לחצו 

WAZE

למה טאבון ודווקא היום?

כולנו אוהבים פיצות, פוקאצות ולחם טרי. בעשור האחרון ישנה התפתחות משמעותית בארץ בתחום האפייה והבישול. היות שיש נגישות קלה לתכניות אפייה 

טאבון ביתי לאפית לחם בקוטר פנימי 80 סמ וציפוי טיח

ולסרטוני הדרכה ברשת יותר אנשים מעזים לממש את הפנטזיות הקולינריות שלהם לאפות ולבשל. בשל כך גובר בשוק הפרטי באביזרים וכלים לאפיה בתוך המטבח הביתי ובמטבחי חוץ.

משפחה וחברים נאספים סביב הכוכב הראשי הטאבון!! שמשדרג את חווית הסתם ארוחה לאירוע חגיגי.

הטאבון שהכי נפוץ לשימוש ביתי הוא בצורת חצי כדור. הכיפה העגולה משמשת כרפלקטור להקרנת החום בצורה שווה לכל חלל בטאבון. בשל זאת המזון נאפה או מתבשל בצורה שווה בכל חלקיו.

עצות לרוכשים טאבון פיצה ביתי מומלץ

איטליה ידועה במסורת הארוכה בשימוש בטאבון שבנוי מחימר (טרקוטה) וכן בפיצות הנפלאות.

השיטה המסורתית היא שימוש בעץ בכל הטאבונים הביתיים. שילוב של ליבת חימר ובערת עץ יוצרים מאפים ללא תחרות בטעם ובארומה לכן זו ההמלצה שלי.

לשומרי מסורת, מצות לחג הפסח בטאבון חימר כמו אבותינו לפני 3000 שנים.

לכל הטאבונים

לשיחה לחצו 0522-788311

לוואצאפ לחצו 

WAZE

איך לבחור טאבון והחלטות שיש לקבל

  1. אופן וכמות השימוש שעל פיו יקבע  גודל הטאבון
  2. באיזה חומר להשתמש כדי לחמם בעץ או בגז?
  3. או בשילוב בין השניים.

חימום טאבון פיצה ביתי מומלץ מה כדאי לדעת?

ראשית: שימוש בטאבון טרקוטה ובעץ מעניק לבישול ולאפיה טעמים וארומה נפלאה.

שנית: למרות מה שמקובל לחשוב שימוש בעץ הוא אקולוגי, חסכוני וטעים במיוחד.

יש להשתמש בעץ טבעי בלבד!

רצוי שיהיה מבוקע ויבש עד 15% לחות, ניתן למדידה בעזרתמד לחות.

בעקרון כל עץ טבעי שאינו מכיל שרפים יכול לשמש לבערה לצורך חימום, (זית, נשירים, הדרים, אלוניים וכו.)

לכל עץ השפעה על הריחות והטעמים לכן כדאי לנסות סוגים שונים כדי למצוא את זה שמתאים לכם.

בטאבון פיצה ביתי מומלץ

לא להשתמש בעצים:

1. שמגירים שרף כגון אורן וברוש מכוון שהם מייצרים הרבה פיח וגורמים לריחות וטעמי לוואי.

2. שעברו טיפול בכימיקלים או עצים לתעשייה לדוגמא משטחים, (עץ לביד) דיקטים, ועץ לבניה אסורים לשימוש!!

טאבון ביתי מומלץ שימוש בגז או עץ?

שימוש בגז

היתרון: חימום בלחיצת כפתור.

החיסרון: עלות ראשונית נוספת של המבער. הגז הוא חומר מזהם שהמזון שבא איתו במגע וטעם מזון סתמי וללא אופי.

שימוש בעץ

היתרון: אנרגיה ירוקה וזמינה, ניתן להשפיע על הטעם וארומה של המזון בהתאם לסוג העץ.

החיסרון לעומת זאת יש שחוששים מההתעסקות מה שבעיני זה בעצם חלק מהכיף.

להזמנת טאבון ביתי מומלץ

לכל הטאבונים

לשיחה לחצו 0522-788311

לוואצאפ לחצו 

WAZE

צוות טאבונים משה בר

אודותינו

Mr. Tabun

– טאבונים מושלמים לאופה הביתי.

כגישה של החברה חשוב לנו לייבא וליצר את המוצר האיכותי ביותר!

ידוע שחימר הוא החומר הטבעי והבריא ביותר לשימוש במזון.

לכן אנו מייבאים ליבות טאבונים  מחימר ומינרלים טבעיים בלבד.

חלקי ליבת הטאבון נעשים בעבודת יד, לכן החימר מאוד אוורירי, כך שהגזים יכולים לעבור דרכו, לספוח טעמים וארומה ולהעשיר את המאפים.

החלקים מחוברים בשיטת זכר ונקבה, לכן פנים הטאבון בנוי ללא חומרי מליטה.

משיקולים מקצועיים גרידא, אנו משלבים ידע, עבודת יד, מקצועיות, פרפקציוניזם ואסתטיקה על מנת לספק מוצר איכותי ביותר!

הדליקו באמצעות עץ / גז והתכוננו להפתיע את כולם!

להזמנת טאבון:

text-decoration: underline;

 0522-788311

 

או במייל

Mr. Tabun

מאמרים נוספים בנושא טאבונים

בקרו אותנו ביוטיוב