טאבון פיצה מקצועי לבית Mr. Tabun – לחצר ולמטבח בנייה מסורתית בחמר טבעי כמו פעם. הכי איכותי שיש!! הנכון, הבריא והמתאים ביותר לאפייה.
איך לבחור טאבון פיצה מקצועי
לפני כמה שנים מצאתי זמן לאהבה שמזמן רציתי להגיע אליה, האפייה. ראשית הצטרכתי ללמוד איך להכין נכון את הבצקים השונים. שנית איך לאפות נכון לצורך האפייה השתמשתי בתנור האפייה הביתי שלי.
כשהגעתי לשליטה על הבצקים, התפניתי להתמקד בעיקר בטעם ובמרקם. כשתוצאות האפייה בתנור הביתי כבר לא סיפקו אותי הבנתי שהגיע הזמן לדבר האמיתי הטאבון!! המחשבה הראשונה שעלתה במוחי הייתה איך לעזאזל לבחור נכון טאבון כשיש דגמים רבים כל כך.
ההמלצה של Mr.Tabun לקבלת טעם אותנטי ומושלם כמו פעם.
כמו שפויקה מבשלים רק בסיר מיציקה, ומטפונה צולים רק בתוך האדמה, פיצה כמו פעם אופים רק בטאבון חמר!!!
לבנות טאבון פיצה מקצועי לבית
בניית טאבון פיצה נראה מסובך אך התהליך פשוט ולא קשה. מצורפת ההמלצה של Mr.Tabun לטאבון איטלקי מקצועי ביתי כדי להבין את התהליך. (הסבר בסרטון משמאל) ב – Mr.Tabun ניתן לרכוש ליבה לבנייה עצמית כדי ליהנות מחוויית הבנייה וחיסכון כספי. ליבת הטאבון עשויה מחמר ומינרלים טבעיים ממחצבות אימפרונטה שבמחוז טוסקנה שבאיטליה ומיוצרת ב-100% עבודת יד!!!.
התערובת מיוצרת מחימר ומים ולהם מוסיפים מינרלים טבעיים (סוגי אדמה נוספים) ללא דבקים או מלט. בכל חלק יש מגרעת ובליטה והם מתחברים ביניהם ללא צורך במלט או דבק. החמר והתערובת שמשמשת לבנייה נבדקו כדי לוודא שהם טובים וגם ובטוחים לשימוש ליצור מזון.
ברכישת טאבון מקצועי לבית אנו גמישים ומציעים עיצובים שונים כל אחד לפי טעמו.
מפרט טכני של טאבון פיצה מקצועי לבית
כיפה עגולה המשמשת כרפלקטור כדי לייצר לטמפרטורה אחידה בטאבון לאפייה מושלמת. ליבה בנויה מחמר כדי לאפשר אפייה נקיה וגם לטעמים וארומה מושלמים.
קוטר פנימי 60, 70 או 80 סמ.
מגיע עד לטמפרטורה של 450 – 500 מעלות צלזיוס.
חיסכון מירבי באנרגיה.
מתאים לאפיית פיצות, פוקצות, בישולי קדרה, צליית בשר ועוד…
גימור סופי לפי בחירה.
לשימוש בעץ או בגז.
ניתן לרכוש שולחן מסיבי, עם או בלי גלגלים ואביזרים נלווים.
טעימה מתגובות הלקוחות שלנו
אוגוסט 2018
ספטמבר 2022
ספטמבר 2021
מאי 2022




